Sabtu, 28 Januari 2012

I SUPPORT ALL EFFORTS TO PROTECT THE SECURITY OF THE STATE OF ISRAEL - ANWAR IBRAHIMKENYATAAN ANWAR PERTAHANKANKAN ISRAEL KELMARIN BAGI MEMULIHKAN SEMULA 'TALIAN HAYAT' DENGAN YAHUDI-ZIONIS SETELAH MAJALAH 'THE ECONOMIST' KECAM DAHSYAT DIRI DAN KELUARGANYA !

1. Seperti diramal dalam kenyataan saya sebelum ini, Anwar Ibrahim tidak akan berani menyaman majalah The Economist sekalipun diri dan keluarganya ditempelak dengan dahsyatnya.


2. Ini kerana selain majalah The Forbes dan Ti
mes, majalah The Economist adalah antara yang mendominasi gerak-kerja komuniti kapitalis Yahudi-Zionis dalam mencorakkan masa depan dunia.

3. Saya juga yakin bahawa Anwar Ibrahim sudah mulai 'tidak tidur malam' apabila 'signal' awal Yahudi-Zionis berhasrat memutuskan talian hayat mereka ke atas dirinya sudah melular di seluruh pelusuk rangkaian komuniti kapitalis antarabangsa.

4. Di atas alasan itu juga, Anwar terpaksa mengorak langkah mencari jalan untuk mengambil semula hati-hati Yahudi Zionis sedunia dengan mempertahankan kedaulatan serta keselamatan Israel.

5. Sudah terang lagi bersuluh, Rakyat Malaysia yang menyokong Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim itu sebenarnya juga menyokong perjuangan kejam Yahudi Zionis dalam memperolehi pengiktirafan penubuhan negara Israel di peringkat antarabangsa.

SUMBER WSJ ONLINE RUJUK BARIS KE 19

Rujuk lebih 40 gambar Anwar Ibrahim dan rangkaian Yahudi-Zionis antarabangsa (DISINI)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...