Khamis, 2 Mac 2017

Tan Sri Annuar Musa Difitnah Lagi

APA MOTIF TUDUHAN TANPA ASAS DAN SIAPA DI BELAKANGNYA????

Masyaallah...dalam kita sedang menumpu beribadat kpd Allah di Tanah Suci Makkah,datang lagi UJIAN FITNAH YG DAHSYAT bertubi tubi...Belum pun selesai FITNAH konon guna dana tajaan Pelajaran MARA utk bola dan FITNAH tajaan PMB kononnya masuk ke skt peribadi....kini kononnya MENYELEWENG DANA RM2.7j utk PERISIAN KOMPUTER SKMM!!...

Kita terpinga pinga di buatnya berikutan adanya LAPURAN POLIS DAN SPRM..kemudian dengar pulak LAPURAN POLIS DI TARIK BALEK KERANA SUDAH SELESAI SECARA BAIK...(??)

Saya cuba hubungi SKMM bertanya apakah benar SKMM ada beri projek RM2.7j kpd sesiapa..SKMM memaklumkan TIDAK ADA PEMBERIAN "PROJEK PERISIAN KOMPUTER UTK SKMM"kpd mana mana pihak...!!!!.Jadi dari mana datangnya ASAS dakwaan PENYELEWENGAN ini dgn tuduhan sewenang wenangnya.APA MOTIF DI SEBALEK TUDUHAN INI??SIAPA DI BELAKANGNYA??UNTUK APA??

Yayasan Permai di katakan ada kontrek dgn UNIQUE DYNAMIC SB...Bila di semak di dapati TIADA kontrek dgn SKT BERKENAAN tapi dgn satu nama lain dan kontrek itu merupakan satu deal komersil biasa antara 2 pihak dan tidak sedikit pun melibatkan SKMM!!!

Apa pun urusan tersebut ADALAH URUSAN YAYASAN SENDIRI dan ini bukan utk SKMM atau di biayai SKMM..

Lebih memeranjatkan apabila SKT SKT BERKENAAN di hubungi utk mendapatkan penjelasan berkaitan dakwaan yg di buat,PIHAK SKT SECARA HITAM PUTIH MENYATAKAN mereka tidak bertanggungjawab atas dakwaan itu malah menyatakan individu berkenaan tidak mewakili skt dan tuduhan itu bersifat MALICIOUS ATAU FITNAH(surat berkembar)!!!

Ternyata ini satu FITNAH DAN DEFAMATION YG SENGAJA DI RANCANG dan yg sangat serius..

cukuplah saya membiarkan "PIHAK TERTENTU" bebas dgn tindakan mereka.APAKAH UNDANG UNDANG NEGARA INI SEWENANG WENANG MEMBENARKAN TUDUHAN/ADUAN DAN KEMUDIAN UTK DI VIRALKAN sehingga pihak TIDAK BERSALAH menjadi mangsa  menghadapi FITNAH DEMI FITNAH...

Apakah ini senjata PERAS UGUT apabila kehendak seseorang ATAU TAIKO DI BELAKANGNYA tidak di tunaikan ATAU BILA BUSINESS SESEORANG tidak menjadi..??ATAU APA LAGI??

Apakah perkara membuat aduan palsu/memberi maklumat palsu TIDAK PERLU DI SIASAT?ATAU TANGAN GHAIB INI CUKUP BERKUASA DAN BOLEH MENGATUR SEGALANYA mengikut selera mereka.
Apapun ELOKLAH PERKARA INI DI SERAH PADA PEGUAM UTK TINDAKAN SELANJUTNYA mengikut jalur undang undang...ENOUGH IS ENOUGH!!

2/3/17
Makkah Al Mukarramah
Tan Sri Annuar MusaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...